2011. április 1., péntek

Spring Cruise Debrecen

Úgy tűnik, nem vagyunk túl jó barátságban az égiekkel, ugyanis az egész héten szikrázó napsütést péntekre borongós idő váltotta fel. Olyannyira, hogy délben még egy könnyed tavaszi zápor is megérkezett a cívisvárosba.
Valószínűleg a nem túl kedvező időjárás is közrejátszott (no meg a csillagászati benzinárak) abban, hogy erősen foghíjasra sikerült a 4. Debrecen Cruise, már ami a résztvevők létszámát illeti.
Aki azonban mégis kilátogatott a megszokott helyre az Ady Endre úton, az egy könnyed dumcsizással egybekötött, tavaszköszöntő autós örömködésnek lehetett a részese. Volt itt minden: víz- és léghűtéses Volkswagenek, Trabantok, Porsche. És bár több veteránautós érkezett modern vassal, a lényeg, hogy eljöttek és megtisztelték jelenlétükkel a többieket.
Ahogy az lenni szokott, voltak nagy hiányzók, de hosszú még az idei szezon, így bőven lesz még lehetőség találkozni a régi kedves ismerősökkel. Ami igazán számít: Debrecenben a mai nappal hivatalosan is kezdetét vette a veteránautós szezon. Tehát röffentsük be a motort, tekerjük le az ablakot, könyököt ki, napszemcsit agyig betolni, és autózzunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése