2011. április 9., szombat

F*cked

Az elmúlt három évben, mióta megvan a Bogaram, mindig az volt a bevált program, hogy péntek délután 2-3 között elindulva, hol hamarabb, hol később, megérkeztünk a Cruise Night-ra. Aztán tavaly az utolsó pillanatban döntöttem el, hogy megyek (benne voltam az El Dorado zsűriébe, ezért is).Idén megbeszéltük, hogy a délutáni edzés után indulunk. A probléma már ott kezdődött, amikor dél körül összetalálkoztunk (Juan, Pisti és jómagam) és nem tudtuk eldönteni, hogy hány autóval menjünk és ez melyik legyen... Aztán végül a sors úgy hozta, hogy a cabrion elment az alapjárat, az enyémen pedig egy beállítás után (nem volt rossz, de szerettem volna, ha tökéletes), az első lassításkor széthullott a fék. Hogy mennyire lettem ideges, azt inkább hagyjuk is, a lényeg, hogy így a Varianttal indultunk útra... azaz indultunk volna, ha ismét közbe nem szól valami.
Így végül 9 körül tudtunk útra kelni, és már ekkor tudtuk, hogy nem túl sokan lesznek a Cruise Night-on, mire odaérünk. Nem tévedtünk. Fél éjfélkor még láttunk egy szembejövő bogarat a Kerepesin, de a helyszínen már csak egy Jetta és egy Skoda állt.
Ez volt az eddigi legrövidebb Cruise Night-unk, ki se szálltunk a kocsiból. Inkább a belváros fele vettük az irányt, majd egy kebab után elmentünk aludni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése