2011. április 20., szerda

OT-Expo - Hardcore

Rengeteg kedves, érdekes emberrel találkoztunk és beszélgettünk a hétvégi Oldtimer Expón. De akadtak olyanok is, akiktől még a sokat látottaknak is elfolyt a magzatvizük. A következőkben elmesélem a kedvencemet, melynek a "MACKÓÓÓÓ!" és „az elsőre nagyon bájos leányzó” fiktív címet adtam.
Történt ugyanis, hogy „az elsőre nagyon bájos leányzó” a nagyságrendileg 3 fejjel magasabb barátja társaságában felfedezte a standunkon pihenő Delorean DMC 12-t. Mi az, hogy felfedezte! Szabályszerűen rácuppant, akárcsak a gyanútlan tulajra, Sidaries-re, aki mindenkinek kedvesen megmutogatta az autó minden kütyüjét.
De lelkiekben szerintem ő sem volt felkészülve a „MACKÓÓÓÓ”-ék felbukkanását követő uszkve másfél órára. Ami hülye kérdést fel lehet tenni, azt „az elsőre nagyon bájos leányzó” rendre fel is tette. Szerintem még azt is megkérdezte, hogy honnan való a kaucsuk, amiből a pedálok alatti gumiszőnyeg készült. És minden egyes alkatrészre úgy csodálkozott rá, mintha abban az autóban nem ugyanilyen lenne, amivel ők is érkeztek. „Jéééééé, sebváltó???”
Komolyan mondom, minden elismerésem Sidaries-é, aki birkatürelemmel, mosolyogva válaszolt az elmebetegebbnél elmebetegebb kérdésekre is, és még a bőrülés varrásának mintáját is hajlandó volt tüzetesebben kielemezni.
A végén „az elsőre nagyon bájos leányzó” ezzel fordult oda a hegyomlásnyi barátjához: „Hallod MACKÓÓÓÓ, csak 4,5 millió forint! Vegyél nekem DELOREÁN-t” Mit lehet erre mondani? Ha hallod ezt „MACKÓÓÓÓ”, nekem is igazán vehetnél egy „DELOREÁN”-t. Mert megérdemlem!
Ha pedig valaki kíváncsi a Deloreant körülvevő világra, a legegyszerűbb, ha első kézből tájékozódik: delorean.blog.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése