2012. április 27., péntek

Belecsaptunk...

Néhány perccel ezelőtt hivatalosan is belecsaptunk a lecsóba, azaz megkezdődött a 2012-es OT-Expo. Hivatalos sajtótájékoztató, kóla, kávé, süti… minden, ami ilyenkor kell. Elmondták, hogy miért is lesz jó az idei rendezvény, de ez már elég nyilvánvaló volt már abban a pillanatban, hogy beléptünk a csarnokba, és megláttunk azt a „néhány” járgányt, amit idén kiállítottak. Gyakorlatilag nincs annyi nyálunk, amit egész nap csorgatni tudnánk…


A tegnapi bepakolást közben érkezett a felkérés, hogy mi lenne, ha Binci szutyka is beállna a pavilonba, mert végül is hely van, aztán a szervezők amúgy is kerestek valami lepusztult csotrogányt, és ha már egyszer itt van, kerítenek neki helyet. Szóval végül némi polírozás után bekerült a csarnokba… és most Binci örül, mint majom a farkának.


Miután halál kómásan átvergődtünk a felkelő nap sugarai által jótékony derengésbe burkol hajnali pesti dugórengetegen, és bevettük magunkat a Hungexpo B-pavilonjába, már csak az utolsó simításokat kellett elvégezni a standon, ami abban csúcsosodott ki, hogy Binci és Gegob szőnyeget fektetett. Először csak a standon, mintegy 10 négyzetmétert burkoltak le, majd miután a főszervezők megkérték őket, hogy ha már ennyire belelendültek a szakmunkás tevékenységbe, legyenek már olyan kedvesek, és a szomszéd pavilont is húzzák be a piros posztóval. Tehát, ha ne adj Isten, tróger lenne a szőnyegezés (amire valljuk meg jó esély van), az nem a szervezők, hanem a magazin két fotósának sara.


Mire végeztek a munkálatokkal, Gyuri és Mackó megérkeztek a legfrissebb, nyomda-meleg magazinokkal… szám szerint a hetedikkel a sorban. Ami egyúttal azt is jelenti, hogy megkezdtük a 2. évfolyamot. Nem kezdem most el ecsetelni, hogy jó-e, szép-e… szerintem mindenki győződjön meg róla saját szemével.

Folyt.köv.


1 megjegyzés: