2010. október 21., csütörtök

Mama I'm coming home

Miután Juan felhívott tegnap délben, hogy zűrös lesz a hétvégéje, ráadásul vasárnap két hétre elutazik Sopronba, így kissé kilátástalannak tűnik számára a Variant pénteki hazahozatala. Mivel én éppen Pécsen voltam kézilabda tornán, így rövid gondolkodás után megbeszéltük, hogy, ha meg tudjuk szervezni, hogy aznap mindenki ott legyen az autónál, akkor hazafele jövet leszállok a buszról, és hazahozom neki.
Ráadásul az autó éppen a Pécs irányából bevezető út mellett állt, se a busznak nem kellett a városban csalinkáznia, és mi se tapasztalhattuk meg a zseniális budapesti tömegközlekedés varázsát. Rövid várakozás után Márk átadta a kulcsokat, ellátott minket a legszükségesebb szerszámokkal, majd elindultunk Debrecen irányába.
A Variant szépen elnyelte a négy utas táskáit, és ezt követően hibátlanul teljesítette az utat - leszámítva a nem működő kilométerórát, ami miatt csak érzésre tudtunk a 90 környéki tempóra ráállni. Itthon Juannal még csaptunk egy kört, és nagy örömmel töltött el az a lelkesedés, amivel először vezette új autóját...
Mivel már odaérkezésünkkor is sötét volt, új képek nem készültek az autóról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése