2012. június 14., csütörtök

Az ördög nem alszik - Devil10


Mióta jobban belecsöppentünk a debreceni össznépi autós életbe látjuk csak, hogy mennyire fontos esemény a környék egyik legnagyobb rendezvénye, a Devil Tuning találkozó. Legyen szó veteránosról, bojlertuning-nagymesterről, vagy a hozzánk hasonló hülyékről, mindenki ekkorra csinosítja ki az autóját, készít rá újdonságokat, csavarja lentebb, stb.


Az idei találkozó számunkra igen korán kezdődött, hiszen Ricsivel már hajnalban ki kellett mennünk területet foglalni, ahol az Ateri-Butolay.Rozsdakupac sátrak és standok, valamint a hozzájuk tartozó autók lesznek majd. Jó helyet fogtunk ki, álltak a sátrak, jöttek az autók. Kétféle autó érkezett a Devilre: Olyan, amit ismertünk, és olyan, amely nem érdekel, mert mindenféle rá nem való cuccot pakoltak üvegszálból és hasonlókból, aminek semmi keresnivalója nincs autón.


Ott volt jó pár vas azok közül, amelyeket már a magazin hasábjain láthattatok, igaz némelyik kicsit másképp. Abucki Zsolti CRX-e kapott egy csokibevonatot, valamint még lentebb került a földhöz (igen az az autó, igen még lentebb), valamint kiegészült egy lengyel társsal, amit majd hamarosan a magazinban láthattok. A Ateri vasai tökéletesen példázzák azt, amit egy autóval csinálni kell: mind gyári, vagy ahhoz közeli, mindegyiken szép kerék van, és mind alacsony. A frissen elkészült P100 csak azért nem csapott tarkón, mert megtette már előző nap a Ford majálison, így ezt a vasat már ismerősként üdvözöltem. Így számomra a legnagyobb álleesést DD BMW-je okozta, hiszen a cápa is alacsonyabb lett pár centivel, ráadásul felkerült rá egy garnitúra, egy számmal nagyobb BBS felni. Tiszta StanceWorks...


Ezeken kívül még a Krazy Kutters autó felett kellett apáskodnunk egészen addig, amíg Balázsék meg nem érkeztek. A hot-rod és a Firebird lepakolása kis dugót okozott, pláne az, amikor ez utóbbit be is indították. Mi persze már hallottuk, de újszülöttnek minden vicc új...


De a többség azért még mindig a bojlerhuszár sajnos, akik inkább flip-flop fényezésre költenek, mint értelmesebb dolgokra. Mindegy, kell ez is, hogy különlegesek lehessünk.
A Devil jó volt, mint mindig. Eláztunk és leizzadtunk, mint mindig, jövőre ugyanott!

1 megjegyzés:

  1. Engem tarkón csapott Olivér látványa, szebb mint a képeken. Jó volt körbejárkálni a magazinban megjelent gépeket.

    VálaszTörlés