2011. november 8., kedd

Köszönjük!


Idén tavasszal kitaláltunk valami eszementet, valami agyatlant, amibe mindenféle átgondolás nélkül belevágtunk, mondván "jó lesz ez, kell az ilyen a népnek!". Azóta a negyedik lapszámot élte meg a Rozsdakupac Magazin, tőletek, olvasóktól pedig rengeteg biztatást, segítséget és energiát kaptunk, ezt pedig nagyon köszönjük nektek! (És ez nem az a sablonos köszönöm, amit illik, hanem tényleg, tiszta szívből köszönjük!)

Nem tudunk megülni a seggünkön, életformánkká, már-már mániánkká, megszállottságunkká vált az autós sajtó. Napközben dolgozunk a Rozsdakupacon, délután egyéb cikkeket olvasunk, este pedig Top Geart nézünk. De a szabadidőnkben, a legautómentesebb pillanatokban is visszakeveredünk a témához. A kezdeti tapasztalatlanság miatt a Magazin létrehozása is komoly feladat volt, mostanra pedig, mire belerázódtunk a dologba, elkezdtünk videózni is. Ehhez se értünk, de cserébe nagyon lelkesek vagyunk, és szeretnénk nagyon minőségi dolgot csinálni.

Az olvasói dicséretek mellett, a sorra jövő szakmai elismerések is legalább akkora lendületet adtak nekünk a folytatáshoz. Pláne, amikor olyan emberektől kapjuk, akikre korábban csak a TV képernyőjén keresztül néztünk fel. Legyen szó Indiánról, az Oldtimer-Youngtimer Fesztiválon a Garázs TV stábjáról, vagy a Velodromon a Totalcar műsorvezetőiről. Ugyanakkor számomra a legnagyobb meglepetés Csikós Zsolt volt, amikor megjelent a standunkon azzal, hogy régóta keresett minket, mert tudni akarta, hogy kik csinálják ezt... Érted, az ország legjobb autós újságírója...

Ám a címben szereplő "Köszönjük!" jelenleg éppen a Totalcarnak, Vályi Pistának szól, hogy a Belsőségen megemlékezett egy pár mondatban a Rozsdakupacról. Őszinte kritika a - sajnos - nem a legjobb minőségben készült első számnak, de annak nagyon örülünk, hogy mások is észrevették a fejlődést. Igyekszünk tartani, igyekszünk továbbra is hasznosak maradni. Köszönjük Mindenki!

1 megjegyzés:

  1. Van egy olyan érzésem, hogy sokat fog érni tízen év múlva a rozsdakupac magazin számai. Csak, hogy legyen mivel rajolni a haverok és a gyerekeim előtt :).
    Gratulálok a cikkhez!
    Nagyon tetszik az új szám nekem is.
    Csak így tovább ;)

    VálaszTörlés