2010. december 9., csütörtök

I. Trabant meeting, Debrecen

Trabis barátaink már többször részt vettek a mi rendezvényinken, s ez alatt igen jó barátság alakult ki közöttünk. Éppen ezért ég is a pofánk, amiért mi nem tudtunk ott lenni az ő első találkozójukon. Az én autóm a garázsban pihent (én pedig Balassagyarmat irányába mentem ez idő alatt), a többiek autója pedig Püspökladányon volt kiállítva, ahogy erről korábban beszámoltunk. Na, de át is adom a szót Enikőnek, hogy saját szavaival mesélje el a történteket:
A találkozót amit hirtelen ötlettől vezérelve szerveztünk sikerként könyveljük el, még úgy is, hogy sokan jelezték nem tudnak eljönni. A zord idő ellenére mégis 8 Trabant és 2 Golf gyűlt össze a Malompark mélygarázsában ahol beszélgetéssel és ismerkedéssel telt az idő. A találkozót az Ady Endre úton zártuk egy felsorakozással és néhány fotó elkészítésével. Voltak apróbb fennakadások, de mint első találkozóból sokat tanultunk… Az biztos, hogy lesz folytatás. Mindenkinek Köszönjük a részvételt! Akik nem tudtak eljönni azokat pedig várjuk legközelebb!
Végezetül pedig, ha már láttuk az autókat, akkor a hangukat is hallgassuk meg. Volna még egy viccesebb megjegyzésem, de a nyíregyházi trabantos kollégákkal ellentétben, a debreceni srácok még nem érdemelték ki... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése