2012. május 20., vasárnap

IMM - Ne maradj le!!


Persze-persze, a nyári szezon minden hétvégéjáre akad egy-egy kisebb-nagyobb találkozó valahol az országban. Márkatalálkozók, kiállítások, otthon kendácsolt bokorugró tuningautók összeröffenése és egyéb események, amelyek több-kevesebb látogatót vonzanak, ám ilyen, ami most Balatonfüreden készül, még nem volt soha.

42 magyar Mini jelent meg a 2010-es világtalálkozón, ahol a mechanikus AC pumpával, tankból csapolt pálinka (ez tényleg így volt, nem én találom ki) meggyőzte a zsűrit, és hazánk fiainak kezeibe adták a kulcsot, azaz a 2012-es International Mini Meeting rendezésének jogát. Ígéretet tettek arra, hogy a helyszín egy háromcsillagos kemping lesz Balatonfüreden, a sör pedig 1€-ba fog kerülni, s mivel ez az ígéret nem abból a nagy kupolás épületből jött, ott a Duna partján, így be is tartották.

Most pedig eljött az idő, a világtalálkozó egy hét múlva rajtol! Rengeteg Mini érkezik, s mivel nem csak nagyzolni akarnak a „világtalálkozó” névvel, így tényleg mindenhonnan érkeznek majd hozzánk a brit kisautó rajongói.

Ilyen nem lesz több, ezt most kell látni! A találkozó jövő csütörtökön rajtol, a közönségnek pedig a szombati napon, azaz május 26-án tárják ki a kapukat. Ha olyat akarsz látni, amilyet még sose, akkor azt javasoljuk, hogy pattanjatok be a dízel Golfba a haverokkal, és a bekamuzott háromliteres fogyasztással guruljatok el a Balcsira! Mi végig ott leszünk, fotózunk, filmezünk, nyálat csorgatunk, és majd irkálunk is nektek. Nem, bocs, nem írunk semmit, mert teljesen felesleges, hiszen mindenki ott lesz... nem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése