2012. május 6., vasárnap

Levegős Crusie vagy mi...


Amit nem sikerült Budapesten, azt most összehozta Robi Debrecenben, azaz tegnap este megtartotta a kimondottan léghűtéses Volkswageneknek szóló Cruise Night-ot. Persze ez olyan, amiből mi sem maradhattunk ki, olyannyira nem, hogy még Gegobot is sikerült rávenni: hozza el Hevesről Gabibát, hogy ott lehessen a sorban.


Robi és Norbi áldásos tevékenysége nyomán a keskeny futóműves Bogarak sorra gurulnak a műhelyből, kezdve ezt a barna Mexikói Rettenettel, folytatva Silver úrral, az azóta Dunántúlra költözött John Deere-rel, majd végül a legfrissebbel, az enyémmel. Ki tudja mennyire szándékos, de ezek a vasak az eladást követően is itt maradtak a városban, ami lehetővé tette, hogy a három szutyok - plusz Gegob vasa, ami más "műhelyben", de hasonló filozófiával készült - egymás mellé állhasson. Az aszfaltkarcolók látványa olyannyira lefoglalta kedvenc fotósunkat, hogy szinte csak a tornasorról készített fotókat...


Pedig e mellett még több, mint tíz másik vas vett részt a rögtönzött kis rendezvényen, ami elképesztően szép szám a debreceni bogaras közösség "összetartását" figyelembe véve. Jó volt. Jó volt látni ugyanazt a formát egymás mellett, találkozni a régi ismerősökkel, aztán közösen karcolni kicsit az aszfaltot. Robi ígéri, hogy lesz még ilyen, nem is olyan nagyon sokára, mi pedig nagyon szívesen fogadjuk majd a meghívást.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése