2012. február 5., vasárnap

Lerohadt rólunk a gatya

A Trabantosok nem tiszta népség, hiszen ki az a hülye, aki olyan autót vesz, ami papírból van? De ez még hagyján, ezeknek a félkegyelműeknek az a hobbijuk, hogy a lehető legrosszabb időben, a leghidegebben szerveznek autós összeröffenést. A szabadban.
Mennyivel jobb lenne a belvárosban találkozni, beülni egy kakaóra, valami kellemes meleg helyre. De nem, kint kell csúszkálni a parkolóban, a szánkót húzva vonóhoroggal, Ès hasonló okosságok. Volt, aki műszaki hiba, akadt aki a féltésből hagyta otthon az autóját, ám olyan is volt, aki az autó hasmagassága miatt nem tud közlekedni a helyenként 20-30 centis hóval lepett úton. Mert ugyan az észlelést követően azonnal takarítani kezdik az utakat... Csókolom, 50 órája kezdett havazni!
Ennek ellenére, ha csak kis időre is, de egész nagy csapat gyűlt össze, szokás szerint, vegyesen. Miután mindenki kedvére kijátszotta magát (vagy kifogyott a benzin), és feltaláltunk egy új sportágat (aminek tesztelését túléltem), eljöttünk dolgozni, hiszen össze kell rakjuk nektek a Magazin hatodik számát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése