2012. január 12., csütörtök

Butolay & MatricaBANG

A reklám rossz dolog. Az óriásplakátok elárasztják az utcákat, erősen rombolva az urbánus környezetet, a TV-ben pedig nem lehet egy filmet végignézni a folytonos megszakítások miatt. Utáljuk a mosóporokat, megfázás elleni gyógyszereket és gyors hiteleket. Ezért is a Magazinba igyekszünk a lehető legkevesebb hirdetést elhelyezni, azokat is úgy megválogatva, hogy valóban hasznosak legyenek az olvasóinknak. 
Jelen bekezdést tekinthetitek reklámként, köszönetnyilvánításként vagy csak egyszerű segítségnyújtásként nektek, hogy stílusosabbá tehessétek autóitokat és magatokat is. Ugyanis a Butolay kollekciók már sok éve kínálnak egyedi és feltűnő ruhákat számotokra, legyél bármelyik márka rajongója, biztosan találsz kedvedre valót. A MatricaBANG pedig pár hete tűnt fel a piacon, olyan brutális mennyiségű mintát kínálva, hogy győzzétek végignézni...

Köszönetnyilvánítás azért a kitartó munkáért, amivel a karácsony előtt előrendelt pólók az ünnepre megérkeztek hozzátok, annak ellenére, hogy a nagyker rendesen megszívatott minket. Ricsi és Vanda három napon át dolgoztak, hogy a lehető leghamarabb elkészüljenek a pólóitok, s így a legtöbben betehettétek a fa alá.

Butolay webshopját ITT, a MatricaBANG-ét pedig ITT érhetitek el. Jó nézelődést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése