2012. január 24., kedd

Amikor a pajtaajtó kitárul



Igen-igen, ezt találtuk egy pajtában... Mert Jancsibácsinak a hetvenes évek elején sikerült a Németországban élő unokatestvérétől beszereznie a pár éve használatban lévő Karmannt. Igen ám, de az öreg úgy gondolta, hogy ideje villantani, ezért gondolt egyet, és váltott pár levelet az Amerikába emigrált nagybácsival, hogy mi is ott a menő. Postafordultával jött a csomag, benne a az EMPI kerekekkel és a szakmai útmutatóval: "Rakd ezt rá János fiam, és engedd az alját közelebb a földhöz, meglátod te leszel odahaza a király a Zsigulik között!"
Jancsibácsi megfogadta, letekerte agyig a Karmannt, de néhány rövid utazás után gerincfájdalmakra panaszkodott az orvosnál. Az, miután meglátta, hogy az öreg mivel nyomja, megállapította: Nem magának való az az autó Jancsibácsi, tönkreteszi a zötykölődés a gerincoszlopát. Vegyen valami rendes autót!"
Így is lett. Az öreg letámasztotta a Karmannt a kert végében, megrendelte az 1000MB-t a Merkúrnál, a kettő között eltelt négy évben pedig BKV-val járt. Kertszomszédja, Misibácsi pedig éppen egy Barkast újított be az autópiacon, ami miatt kicsit megviselt és kopott Transporterét - aminek futóműve eléggé megfáradt, így nem tartja ugyanazt a magasságot - letámasztotta a Karmann mellé, hogy legalább fedett helyen legyenek. Mi pedig így találtunk rájuk sok-sok év után.

Na és akkor a valóság: Vasárnap elmentünk a Junkyard Zombies-hoz fotózni, hogy a következő számokra is legyen mit olvasniuk a Magazinban a Volkswagenek szerelmeseinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése