2011. szeptember 11., vasárnap

Vajon...?

"Vajon egy autó felismeri a közlekedési táblákat? Vezérli a hűtőrács lamelláit? Vajon megáll magától, hogy elkerülje a balesetet? És magától beparkol egy szűk helyre?"


De vajon mi a francnak?
Ha nem ismered fel a közlekedési táblákat, vagy nem tudsz parkolni, inkább ne is akarj jogsit és ne veszélyeztesd a közlekedésben résztvevő társaidat azzal, hogy balesetet okozol. Inkább vegyél egy Play Station III-ast, az úgyis olcsóbb, mintha autót vennél. Ráadásul a PS ugyanolyan vezetési élményt kínál, mintha egy elektronikával ilyen szinten telepakolt kocsit vezetnél.

1 megjegyzés:

  1. Részbe igazad is van, de sajnos nem mi döntjük el, hogy ki kapjon jogosítványt és ki nem. Akár akarjuk akár nem, lesznek olyan sofőrök az utakon akiktől tartani kell. Személy szerint örülök ennek a fejlesztésnek, aki ilyen járgánnyal rendelkezik kisebb eséllyel töri össze az én gépemet, és veszélyezteti mások életét az utakon.
    Borzalmas érzés mikor otthagyod a parkolóban a kocsit és mikor visszamész látod, hogy meg lett húzva. Aki nem tud parkolni, parkoljon csak az autója.

    VálaszTörlés