2011. augusztus 31., szerda

Trabant fotózás

A héten mint a jómunkásemberek csak jövünk-megyünk, és minden nap fotózunk, hiszen itt a jó idő, télen majd  nehezebb dolgunk lesz a hóban. Mint a hangya... A mai napon egy kicsit nehezebb dolgunk volt, hiszen hozzánk igen közel álló kis csapattal dolgoztunk együtt. Hogy miért nehezebb? Mert jó társaságban sokkal nehezebb a melóra koncentrálni, pláne, amikor a fotózás közepén előkapják a kempingszéket, vízipipát némi piknikhangulatot rögtönözve a már felparcellázott, de még üres józsai területen.
Ennek, a három autó beállításainak nehézségeinek és az új objektívnek (nem is új, épp hogy nagyon régi 1,8-as fix 50-es) köszönhetően kicsit körülményesebbre és hosszabbra sikeredett a művelet, de minden perce megérte, hiszen egy fantasztikus délutánt töltöttünk el. Tevagyatilaaa?

3 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Szeretnék veletek megismerkedni:) Nekem is van egy kis csoda-Trabantom:) lenne egy pár kérdésem és egy kis Trabant találkozóba is szívesen résztvennék:D Hajdúböszörményben lakok.
    Köszönöm válaszotokat!
    Zoli

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Mi főképp bogarasok vagyunk, de persze szeretünk minden öreg vasat. A trabisokat - akiknek az autóit fotóztuk - itt érheted el: http://ddrdeluxe.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen :D Már megtaláltam őket :D és a csütörtöki találkozón is részt vettem :)

    VálaszTörlés