2010. augusztus 18., szerda

One month left...

Pontosan egy hónap van hátra a 2010-es Festiválig! A szervezés során igyekeztünk a lehető legtöbbet kihozni szűkös kereteinkből, próbáltunk olyan döntéseket hozni, amellyel minél több embernek szimpatikussá válhat az esemény.
Van azonban még néhány olyan mozzanat függőben, amit a napokban meg szeretnénk osztani veletek, és reményeink szerint ismét újabb lökést adnak majd nektek, hogy eljöjjetek hozzánk azon a bizonyos szeptemberi hétvégén.
Egy ezek közül az Estivál helyszíne. A tavalyi Electro World parkolót szeretnénk egy jóval reprezentatívabb helyszínre cserélni, mely méltó lehet a több hozzánk ellátogató klasszikusnak. Többet nem szeretnénk erről elárulni, jövő héten mindenre fény derül!
A másik nagy titok még a tombola fődíja. Minden bizonnyal hamarosan ez is közhírré tétetik, azonban arra mérget vehettek, hogy nem üveggolyóról lesz szó.
Szóval igyekszünk meghozni mindenkinek a kedvét az elkövetkezendő egy hónapban is, mindazoknak, akik nem határozták még el, hogy a szeptember 17-19. közötti hétvégét a Hajdúság fővárosában töltik. Debrecenbe kéne menni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése