2010. augusztus 14., szombat

Events to come

Lassan itt a nyár - és vele együtt a találkozós szezon - vége, azonban van jópár olyan esemény, amely még csak most következik majd. És, hogy ne unatkozzunk, szorosan egymás után, egy hétévége pihenőt sem hagyva az igazi VW és retro autó rajongóknak.

A sor a KgstParty-val kezdődik, amelyről már többször szó esett. Augusztus 20-22 között, Nyíregyháza-Sóstón, a Park Hotel területén várják a szervezők az összes retro és veterán autó kedvelőt egy fergeteges bulizós, és egyben családias hosszú hétvégére. Külön területet tudnak biztosítani kis csapatunknak, így, akinek kedve van ellátogatni Nyíregyházára, jelezze nekünk!

Egy héttel később, augusztus 27-29 között, Kaposváron gyűlnek össze az ország léghűtéses Volkswagenjei, és köztudott, hogy itt a mennyiség helyett, inkább a minőségre hajtanak. A legtöbb hazai ritka, és szép autó látható lesz, és bár nem éppen a szomszédban van, komolyan fontolóra vettük az esemény meglátogatását.

Újabb hét fog csak eltelni, mikor is szeptember 4.-én az MBK szervezésében, Budapesten tartják a 19. Őszi Rajzást. Az rendezvény programját böngészve (www.bogarasok.hu), igen komoly dologra számíthatunk, mely mintegy előhírnöke lehet a jövő évi 20. Tavaszi Rajzásnak.

Azonban attól, hogy a Magyarországi Bogarasok Klubja félhivatalosan lezárta a szezont, annak még közel sincs vége: Szeptember 11.-én immár 16. alkalommal (te jó ég, 7 éves voltam az első idején...) rendezik meg a Tatabányai Bogártalit! Az egynapos eseményen rengeteg versennyel - köztük gyorsulásival) várják a látogatókat. Ez sincs túlságosan közel, de nem lenne szabad kihagyni...

És a sor végén, szeptember 17-19 között (már bizonyára sokaknak a könyökén jön ki :) ) következik a VW Fest Debrecenben, amelyre mi várunk nagyon sok szeretettel mindenkit! Hamarosan friss hírekkel és meglepetésekkel jelentkezünk! Készüljetek, és gyertek el!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése