2010. augusztus 24., kedd

"Let's go outside"

Szombat reggel, jelentős késéssel indultunk a KgstParty-ra, Bori rózsaszín bogarával. Az út a 'hosszúhétvégés' őrületnek köszönhetően nem volt zökkenőmentes, türelmetlen autósok, dugó, de nem szegte kedvünket. 231-ként regisztráltunk, hamar megtaláltuk a mieinket, s belevetettük magunkat a találkozó forgatagába.
Más márka- vagy tuningtalálkozós tapasztalataimmal ellentétben sokkal közvetlenebb, bolondabb társaság gyűlt össze, őszinte autó...őrültekkel. Nórival, Bincivel és Dzsannival végig izgultuk a tombola sorsolást, majd az elapadt sörkészlet pótlása után indulhatott a délutáni cruise Nyíregyháza belvárosában, ahol rengeteg lelkes és meglepett emberrel találkoztunk.
Apró kitérőként jegyezném meg, hogy kizárólag George Michael remek slágereit hallgattuk a rózsaszín csodában, ami 2 szakállas úriember mellett megkérdőjelezte Kedvesem jelenlétét. Így emelkedett hangulatban érkeztünk vissza a múzeumfaluba, a rendhagyó esküvőre és eredményhirdetésre, ahol a 'legnagyobb' elismerést Dzsanni bogara kapta, az egyáltalán nem műértő zsűritől. Természetesen ez azóta is komoly élcelődés tárgya:)
A ceremónia után vacsi, majd jött buli, sajnos Binci sérülése miatt csak korlátozottan folytathattuk azt amit a Campuson elkezdtünk, bár a boogie a lábunkban volt.
Remekül éreztük magunkat, sok fanatikussal találkozhattunk, sok szépet láttunk és hallottunk, tanultunk is szervezést illetően, szerintem tekinthetjük ezt minimumnak, amit a Festivallal kapcsolatban célként kitűzhetünk.
Részünkről a végkövetkeztetés az, hogy jövőre veletek ugyanitt!

3 megjegyzés:

  1. Nagyon király beszámoló! Párhelyen hangosan felnevettem! :)

    VálaszTörlés
  2. Nem is értem mire gondolhatsz:)Az első verziót komolyan kellett cenzúráznom személyiségi jogok és a stílus miatt:)

    VálaszTörlés
  3. A George Michaeles rész a legjobb! :)

    VálaszTörlés