2013. március 6., szerda

:(


Sajnos az ország egyik legszínvonalasabb autós eseménye, az Oldtimer Expo idén tavasszal nem lesz megrendezve. Kár, mert nagyon szerettük. Kár, hiszen elég csak visszaemlékezni a 2011-es évre, amikor is az OT-Expo, az Oldtimer és Youngtimer Fesztivállal gyönyörűen keretezve az autós szezont, olyan minőségi vasakat bemutatva, amelyeket nagyon kevésszer, vagy éppen soha sem lehet élőben látni. De akadtak olyanok is, amelyeknek létezéséről nem csak a laikusok, de a veterános közönség sem hallott.

Aztán tavaly már nem volt Oldtimer és Youngitmer Fesztivál. Idén nem lesz OT-Expo. Számunkra ez duplán szomorú, hiszen ez az a rendezvény, amelyen a közönség először találkozhatott a Rozsdakupac Magazinnal, és ahova tavaly hatalmas örömmel tértünk vissza, ahol az első születésnapunkat megünnepeltük.

És ami végképp szomorú: az OT-Expo sikerét meglovagolva, idén egy másik rendezvény foglalja el a Vasúttörténeti Parkot, amely - a korábbi tapasztalatokból kiindulva - messze nem éri el azt a szintet, sem színvonalban, sem pedig felhozatalát tekintve. Tehát aki a kilátogat tavasszal a Vasúttörténeti Parkba, ne a tavalyelőtti hangulatot keresse, mert abból az idei évben nem kapunk... Mint amikor a Dire Straits koncertet lefújják, és helyette Zámbó Krisztián énekli a Sultans of Swinget...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése