2011. május 2., hétfő

VW meeting Balmazújváros

A hétvégét Balmazújvároson folytattuk, mind minden évben a VWKMO találkozóján. Sajna a körülmények úgy hozták, hogy egy építkezés miatt a terület felét földkupac foglalta el. Ettől függetlenül a kastélykert megmaradt részét megtöltötték a különböző VW-k. A veteránok elmaradtak, mire mi kiértünk (a felvonulás végére) alig találkoztunk néhánnyal.
Mareszék foglaltak nekünk a helyet a látogatók autóival zsúfolásig telt parkolóban, így ki tudtuk pakolni az előző napon, kötélből készített asztalunkat, rá pedig a portékánkat. A közös stand olyan nagy sikert ért el, hogy a szervezők különdíjjal jutalmaztak minket.
Gergő benevezett a szokásosnak mondható ügyességi versenyre, majd közvetlenül az előtt, hogy sorra kerül volna, telefonál: "Beesett a gázpedál!". Miután az elszakadt gázbovdent megcsináltam, jól megszívta magát benzinnel, így a versenyt fel kellett adni...
A nap hátralevő része beszélgetéssel és a színpadról jövő fantasztikus muzsikaszó hallgatásával telt, egészen az eredményhirdetésig. Itt átvehettük a korábban már említett különdíjat, valamint a bogaram lett a legöregebb VW, így ezt is jutalmazták. Ezt követően nekünk lóhalálában mennünk kellett, de jövőre - pláne, ha az új park is elkészül addig - mindenképpen jövünk újra!

1 megjegyzés:

  1. Köszi Binci, hogy ilyen gyorsan megírtad az élményeid a Hétvégéről...

    Én is remélem, hogy jövőre jobb körülmények között egy tartalmasabb Talit rendezhetünk Nektek és minden "Rozsdakupac Őrültnek"

    A "Rozsdakupac Őrült" itt vonatkozik minden hozzám is hasonló autó és motorbuzira...

    Remélem nem sértek meg senkit a fentebb idézőjelek közé írt szövegemmel, de többségünk azért csak járműbuzi, na....

    VálaszTörlés