2011. május 28., szombat

Volks&Rain

Na kérem, ez ismét megvolt! Az időjárás hiába is próbálkozott a legnagyobb fekete felhők Lacházára szabadításával, a résztvevők állták a sarat. Azaz az esőt. Elrontani meg nem lehet, mert adott a helyszín és a résztvevők, garantált a fantasztikus hangulat! Köszönjük!
Gegob, Ádám, Gergő és jómagam a Typ3-ast kölcsönkérve, késő délután indultunk útnak, mert nem igazán volt kedvünk idén már sokadik alkalommal is hajnalba kelni, ráadásul a szervezőktől megkaptuk az engedélyt a reptéren sátrazásra is. Kisújszálláson még Joci csatlakozott, így két autóval folytattuk, és ekkor már tudtuk, hogy a tízórás kapuzárásra tutira nem érünk oda.Szerencsénkre azért nem kellett a reptér kapujában csövezni, bejutottunk, kaptunk egy jókora adag paprikás krumplit, aztán pedig felállítottuk az űrtechnológiai minőségű pavilonunkat, ami alá behúzódva egy kellemes vízipipa és borocska társaságában múlattuk az estét. Eközben javában elkezdett szakadni az eső.
Reggel a szervezők pakolászására és az első résztvevők érkezésére ébredtünk, és miután az előző esti vihar erősen megtépázta a pavilont, lemondtunk arról, hogy standot állítsunk. Helyette inkább a tájékozódási versenyre neveztünk be. Na ekkor jött az első zuhé, amitől alig láttunk ki az ablakon, de sikeresen teljesítettük a távot. Időközben megérkezett Peti a Swifttel (igen-igen, Suzuki - nem, nem gáz) és Gyuriék is, amikkel kis csapatunk autóparkja igazán változatossá vált.
A gyorsulási versenyek gyakorló futamain volt alkalmunk megtapasztalni, hogy a "miautónk" mit is tud valójában. Mi idén sajna kimaradtunk a mókából, hiszen, Juan nem ujjongott volna örömében, ha a Typ3-mal veretjük a pályán. Az ügyességi versenyekről pedig fotózások és egyéb miatt maradtunk le... azaz pontosabban hagytunk másokat is érvényesülni, hiszen tavaly is mindent megnyertünk.
Persze azért üres kézzel így se távoztunk, hiszen Gergő ismét megnyerte a totót, Ernő pedig szlalomban lett a legjobb a Skodával. Hazafele ismét elkapott minket a zápor, de már hozzászoktunk. Szerencsére a fék ez esetben végig jó volt, na de hova lett a szén? A pavilont otthagytuk véletlenül, de nem kár érte... Gegob fotózott sokat és szépeket, Gergő pedig majd irkál még valami szépet a hétvégéről!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése