2009. november 27., péntek

Pisti didn't buy this cabrio

Ezt az autót tavaly augusztusban szemeltük ki Pistivel egy mobile.de-s hirdetésen.

Képek alapján tökéletesnek tűnt (a ponyván látszott, hogy cserés, illetve az alján volt némi felületi rozsda), ráadásul az ára is igen kedvezőnek látszott ahhoz képpest, hogy egy 65-ös gyári cabrioról van szó.
Ezért elindultunk a 600km-es túrára, a Bécs környéki faluba. Reggel keltünk útra, a pesti dugó és Schlosser Zoli felvétele után zárásra, 6 órára oda is értünk. Kb. 15 percet töltöttünk az autókereskedésben, és megállapítottuk, hogy nem ez a vas lesz a kiválasztott. A küszöbök purhabbal voltak kifújva, a ponyvatartó perem levágva, olyan helyeken jött fel a rozsda, ahol normális esetben bogár legutoljára rozsdásodna...

Szóval egy teljes katasztrófa volt az autó, gondolkodás nélkül otthagytuk. Hazaérkezéskor hiába néztük a képeket újra és újra, annak ellenére sem láttuk a hibákat, hogy tudtuk, hogy hol keressük.

Azóta eltelt egy év, és több, mint egy hónappal ez előtt vettem észre a felújítási galériáját. Ámulva láttam, hogy mégis Magyarországra került, és milyen szép lett a vas, de a bejegyzéssel vártunk, amíg megjelenik a Depoban. Az egyik képen látszik, hogy szétszedéskor gyakorlatilag kettétört a bogár. Ezt elnézve, sokszoros dícséret illeti a tulajdonosát a kitartásért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése