2013. május 29., szerda

Sokadalom!

Jövő hétvégén végre valóban megrendezik az ország egyik legnagyobb autós-motoros rendezvényét, a Totalcar Oldtimer Sokadalmat. Ugyan korábban már volt erre hajazó rendezvény, ez ne tévesszen meg senkit, voltak akik más tollaival ékeskedve próbálták promótálni a saját rendezvényüket.
A Sokadalom most lesz, június 8-án, a Népstadion körüli szervízúton. Jártunk a helyszínen, ami ugyan rendkívül szokatlan, ám legalább annyira jó választás egy ilyen találkozó megszervezésére. A hatalmas betontömb mellett, az út mentén, ívben sorakoznak majd fel az autók... Miután megtettek egy teljes kört a stadion körül, és egészen addig, amíg el nem indulnak.
Ugyanis ez a találkozó, hűen a Sokadalom kezdeti eszméjéhez, egy mozgó rendezvény lesz. A résztvevők kapnak egy kisebb itinert, ami alapján végighaladnak majd bizonyos pontokon. Ezzel nem csak egymásnak. hanem az utca emberének is szeretnék eljuttatni a szervezők a veteránozás ízét.
Így hát várunk benneteket a szervezőkkel és a Totalcarral együtt, nagyon-nagy szeretettel. Legyen Verhovinád, vagy akár E-Typeod, ott a helyed, mert ez a nap mindenkiről szól!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése