2013. február 12., kedd

RozsdaTv 3


Megérkezett a RozsdaTV harmadik adása, ami sokkal inkább hasonlít a 90-es évek B-oldalas kazettáira, azaz azokra az alkotásokra, amelyek valamilyen oknál fogva nem kerültek fel a nagylemezre. Ám miután a zenekarok híresek lettek, a legelvetemültebb rajongóik számára elérhetővé tették ezeket a kezdeti, nem túl tökéletes próbálkozásokat. Ugyan magunkat még messze nem nevezném híresnek, vagy elismertnek a szakmában, ám mégis úgy döntöttünk, hogy most megmutatjuk nektek a kevésbé vállalható részeket, filmeket.

Kezdve a Kakucsringes próbálkozásokkal, ami alapján a RozsdaTv gondolata felvetődött, majd jön Dani első kis egypercese, végül pedig a saját szerencsétlenkedésem két igazán lenyűgöző autó volánja mellett. Végül pedig megmutatjuk nektek a tavalyi, az utolsó KgstParty kisfilmjét is, azoknak, akik nem voltak ott, vagy akik szeretnék feleleveníteni az emlékeket.

Most pedig jön az új évad, teljesen új filmekkel, eszközökkel. Szeretnénk hozni nektek sok érdekességet, olyan videókat, amelyeket máshol nem láthattok. Reméljük sikerül, és 2013-ban egy komoly fejlődésen megy majd végig a RozsdaTv. Maradjatok velünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése