2013. február 21., csütörtök

Kérdezz felelek!

Elkészült a 12. Rozsdakupac lapszám is. Ez pedig azt jelenti, hogy ezennel hivatalosan is befejeztük a második évadunkat. Ebből a jeles alkalomból szeretnénk kikérni a véleményeteket az eddig elkövetett anyaggal kapcsolatban - mennyire tetszett, vagy nem tetszett? Ha bejött, akkor mégis mi? - csak, hogy legközelebb ilyen hibákat már biztosan ne kövessünk el :) Mit látnátok szívesen, és miből kell még sokkal-sokkal több? 

Egy biztos: ami a hülyeséget illeti, a folytatásban sem fogunk szűkölködni. Sőőőt, igazán csak most fog majd elgurulni az a bizonyos gyógyszer, és a véreb eltépi láncát. Szóval nem árt felkötni a liberót, mert nem fogunk kímélni senkit.




Ami pedig a már jól megszokott benzingőzt illeti... hát abban sem lesz hiány. Kettő, vagy négy keréken; a felespohárnyi köbcentitől egészen a csillagos égig...

Száz szónak is egy a vége, mégpedig a pont. És pont itt van a lehetőség, hogy kinyissátok a szátokat, és hallassátok a hangotokat, mert most éppen erre vagyunk kíváncsiak. Szóval ahogy azt mondani szokták: akinek mondandója van, az most szóljon, vagy... vagy várjon csöndben, hogy majd egyszer újra érkezzen egy kérdőív.

A mostani viszont IDE KATTINTVA érhető el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése