2012. november 3., szombat

Dumaszínház


A szezonnak vége, nincs több találkozó. A Bogár éppen futómű nélkül pihen a garázsban, hogy hamarosan gyári magasságát visszakapva leguruljon a pincébe téli álmot aludni. Bár előtte még van egy nagyon komoly feladata, de erről majd később...

Mindennek ellenére tegnap ismételten Budapest felé vettük az irányt. A megszokottól eltérően nem hajnalban indultunk, hiszen csak délután kettőkor volt jelenésünk a ronda vegyészmérnök hölgyeket kötelékében felsorakoztató Hootersbe, ahol a Totalcar következő két adásának felkonferálásait vették fel, valamint levetítették az ezekben a részekben látható filmeket is.

Ugyan sehova nem siettünk, úgy gondoltuk (saját balfaszkodásainkból kiindulva), hogy maximum két óra alatt végzünk, ám a srácok annyira elemükben voltak, hogy kétszer ennyi idő alatt végeztünk csak... Amit egy percig sem bántunk, hiszen az a "műsor", amit előadtak egy-egy kisfilm felvezetéseként, minden gond nélkül megközelítette a Showder Klubban látott produkciókat. Javasoljuk hát mindenkinek, aki teheti, látogasson el a felvételekre, garantáltan megéri!


Ezt követően kedvenc vendéglátóipari egységeinket látogattuk meg, hogy tűkön ülve eltöltsünk néhány szabad órát, hiszen este végre átvehettük a csapat új fényképezőjét. A lopás óta igen komoly problémát jelentett a magazinba készülő anyagok elkészítése, gyakran már a pofátlanság határát súrolva (vagy azt át is lépve) tudtunk gépet szerezni.

Ezt a gépet korábban már használtuk, a mostani számban lévő hat autóból hármat ezzel fotóztunk, valamint a Firebirdös filmben is szerepet kapott. Most Rolitól hozzánk költözött, így ha fotózásra akarunk indulni nem kell kínos telefonok sorát megejteni, mindössze a polcról kell levennünk. Hatalmas öröm számunkra, és minden bizonnyal nektek is, hiszen a Magazin fotóinak minőségében biztosan látható változások lesznek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése