2012. október 21., vasárnap

RozsdaTv #2


Az elsőre sokat kellett várni, a második ahhoz képest pillanatok alatt elkészült. Még nyár elején jártunk a Mini világtalálkozón, ahol munka helyett sokkal inkább a tábortűz mellett gubbasztottunk az esőben, valamint a nemzetközi kapcsolatokat ápoltuk, igen nagy hangsúlyt fektetve egymás bódító hatású italkultúrájának megismerésére. Persze mikor jobbra fordult az idő, akkor egyből mentünk forgatni, kissé zilált csapattal, mert amíg Gergő éppen a Formula1-es élő tudósítást csinálta az egyik kocsmából csajozott, addig átvettem a helyét a mikrofon végén. Szerencsére amint végzett a dolgával, visszavette a helyét, így meg lett mentve a film.
Később kaptunk egy felajánlást az EK Autótól, hogy a kompresszoros Firebirdöt megkapjuk egy film erejéig, ám igyekeznünk kell, mert hamarosan megy vissza az autó Amerikába. Persze nem gondolkodtunk. Illetve csak azon, hogy milyen filmet kellene róla forgatni. Eleinte úgy volt, hogy egyedül kell megoldanom, ám végül Dani is megjelent, így két kamerával meg tudtuk csinálni a forgatást.
Az adás végén pedig láthatjátok romantikus kalandunkat Danival Lengyelországban, néhol erősen erotikus tartalommal. A Bogár szopatott engem. 
Egyszóval fogadjátok szeretettel, itt a RozsdaTv második adása!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése