2012. július 30., hétfő

Turbometál!

Most kezdjük az egészet azzal, hogy bemutatjuk, hogy mi az a TURBOMETAL motorblog? Inkább nézzetek utána a weboldalukon, vagy akár a facebookon. Röviden: budapesti srácok, akik olyan autós filmeket csinálnak, hogy beszarsz.

Általában a netre pakolják ki a videóikat, ám mostani filmjük az eddigi legnagyobb és leghosszabb alkotás, amelyet először moziban mutattak be Pesten. Mi sajnos a lapzárta miatti cécó miatt nem tudtunk ott lenni akkor, és azóta is vártuk, hogy felkerüljön a Jútúbra. A helyett azonban úgy döntöttek a srácok, hogy hakniznak egyet a filmmel, ezért augusztus 2-án elhozzák Debrecenbe, a Roncsbárba, hogy mi is láthassuk. Másnap pedig viszik tovább Pécsre.

Mi pedig úgy döntöttünk, hogy ha már a srácok idejönnek hozzánk, fogadjuk őket méltó módon, egy kis délutáni/esti találkozóval és gurulással. Találkozzunk hát a szokott helyen, a Rozsdakupac szerkesztőség előtt délután hatkor, hogy mire két óra alatt megunjuk egymást fejét bámulni, 20:30-kor közösen vonulhassunk át a Rocsba a premierre. Gyertek el minél többen, hiszen ilyen a közeljövőben valószínűleg nem lesz Debrecenben.

Várunk benneteket szeretettel, ahogy teszik ezt Turbometálék is. A mozijegyre hozzatok magatokkal 450 forintot, amivel a következő film elkészítését támogatjátok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése