2011. december 31., szombat

Megjött a Jézuska!

Így karácsony környékén ez nem is olyan meglepő dolog, ám hozzánk egy egész más, a jugoszláv Jézuska érkezett meg. Gegob úgy döntött, hogy a Yugo ne álljon kinn egész télen, és mivel az átalakításokat is tavaszra halasztottuk, jó lenne, ha valahol el lehetne tárolni. Mondtam neki, hogy nálam sajna telt ház van, de keresünk neki helyet. Mivel nem találtunk garázst, ezért számolgatni kezdtünk, és kijött, hogy ha okosan csináljuk, és a Typ4 nem csekély fizikai méretei lehetővé teszik, akkor le tudjuk tolni a pincébe. 
És mint tisztán látni, sikeresek voltunk. Ugyan nem kevés időnkbe tellett, de bejátszottuk a Tapírt a kanyarba, Arankát pedig leghátra, ahol szélesebb a garázs, és elfér két autó. Érdekes, hogy bár nagyon nem, de a másik három ültetve van, mégis a Yugo volt az egyetlen, amelynek leért a kipufogója a lejárón. 
Így most 4 autó alussza téli álmát a kellemes melegben. Jó lesz majd, amikor Olivért ki akarom majd hozni, hogy pár apró simítást elvégezzünk rajta az OT minősítéshez, és 3 autót kell eltakarítsak az útból hozzá. Sebaj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése