2011. december 17., szombat

Egy tiszteletre méltó elmebeteg

Anno a Devil Tuning építette az azóta méltán híressé vált Csótányt, amely később kedves lapigazgatónk kezében landolt. Nála élte le utolsó éveit az évek alatt megfáradt patkány Favorit pick-up. Sajnos menthetetlennek bizonyult, ami miatt a bontóban végezte. Ám néhány kilométerrel odébb, Ajkán a szelleme tovább él.
Ugyanis egy ottani fiatal srác, Kovács Dávid, miközben azon agyalt, hogy milyen is legyen a saját Favoritja, belebotlott a Csótányba. Ez sarkallta arra, hogy e stílus irányába mozduljon a különben nem egyszerűen egyediesíthető autóval. Amennyire tudta, leültette, mi pedig úgy gondoltuk, ideje megörökíteni. Találkoztunk Csepelen, elkészültek a fotók, majd pár héttel később Dávid panaszkodott, hogy lentebb kellene tenni, de nem lehet, mert leér a váltó.
Félig-meddig poénból mondtam neki, hogy az oroszok a Ladákon megemelik a motort, és úgy nem ér le. Erre azt mondta, hogy akkor megcsinálja úgy. És tényleg megcsinálta. Az alant látható képen mutatja, ahogy a vas alja síkká vált. Jöhet a letekerés!
Ilyen egy kötöznivaló elmebeteg, de maximális tiszteletünk neki, és örülünk, hogy némiképp hozzájárulhattunk az autóhoz. Többet nem árulunk el, majd jön nyomtatott formában, ha kész a mű...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése