2010. november 19., péntek

Plans for 2011

Többször terveztük már, hogy kilátogatunk valamelyik nagyobb külföldi találkozóra. Idén a Garbojama meglátogatása talán bemelegítésnek tökéletes volt a jövő évi túrához. Gyurival ültünk le a minap egy kis beszélgetésre, minek az lett a vége, hogy bizony eljött az ideje annak, hogy jövőre megnézzük a 4. BugIn-t.
Azonban Chimay elég messze van, így valószínűleg a nyaralásunkkal fogjuk egybekötni a túrát, megnézve az út mentén azokat a helyeket, amelyek érdekesebbek lehetnek. Ugyan még nagyon sok idő van 2011 júliusáig, de már nagyvonalakban meg is terveztük a túrát. A következő útvonalon szeretnénk végiggurulni: Debrecen - Stuttgart (Porsche múzeum) - Chimay. A BugIn után - ha már olyan messzire elmentünk - nem indulunk haza, hanem szétnézünk a környéken (pl. Brugge), majd Wolfsburg érintésével elindulunk Krakkóba, hogy a BugIn-t követő hétvégén részt vegyünk a Garbojama-n is, majd pedig onnan, a jól ismert útvonalon (Szlovákián át 60-al :) ) haza.
A közel 4000 kilométeres túra során szeretnénk elkerülni az autópályákat, hogy minél többet lássunk a környékből, valamint ezekkel az öreg autókkal az utazás is sokkal élvezetesebb. Néhány napba biztosan bele fog telni az út, ezért az éjszakákat vadkempingezve fogjuk eltölteni egy-egy út szélén (Az EU-ban 24 óráig mindenhol engedélyezett a vadkemping, ahol tábla nem tiltja, vagy nem természetvédelmi terület). Jelen állás szerint a Variant, a Silver és az én autóm vág neki az útnak, de Andris is nagy lelkesedéssel fogadta az ötletet. Sok idő van még addig, de, ha valaki kedvet érez csatlakozni, szóljon bátran! Mi pedig, ha kell, kenyéren és vízen élünk majd, de ezt nem szabad kihagyni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése