2010. november 17., szerda

Club news

Ahogy azt a múlt szombati Debrecen Cruise-on is elmondtuk nektek, a Klub elnökségében két személyi változás történt. Az alelnöki feladatokat ezentúl Peleskey György és Vida József látják el.

Végső stádiumba érkeztek a tárgyalások a biztosítóval, jövő héttől meg tudjuk kötni a kedvezményes biztosításaitokat! Ehhez szükséges, hogy:
- a korábbi biztosításotokat lemondjátok (ehhez nálunk is vannak papírok),
- a korábban kapott papírok (klubtagsági, biztosítás kötés meghatalmazás) mindegyike ki legyen töltve.
- az autó forgalmijának, személyi igazolványotoknak, lakcímkártyátoknak a fénymásolata,
- 4 fotó az autóról,
- befizetett tagsági
(5000 forint) és biztosítási díj.

Azonban az ügyintézés a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb úgy lehet, ha a papírok kitöltését, leadását, az iratok scannelését és a díjak befizetését személyesen intézzük. Várunk mindenkit szerdától péntekig 10:00 és 17:00 között a Jánosi u. 1. szám alatt (Kassai u. Agip kút mögött), a KTM - Harley Davidson bolt melletti irodában. (Az autómosó előtt le tudtok parkolni, és hátulról a piros ajtón tudtok bejönni - Terbi Bt.) Pénteken 18:00-tól pedig a szokott helyen, a Csapókerti Általános Iskolában is várunk benneteket!
Ha az időpont nem megfelelő, akkor intézhetjük e-mailben, vagy keressetek minket telefonon, állunk rendelkezésetekre!
A vwdebrecen.hu 'Klub' menüpontja alatt minden szükséges információ megtalálható mostantól, ami a belépéshez és a kedvezményes biztosítás kötéséhez szükséges!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése