2012. augusztus 22., szerda

Az első

Ez is eljött végre. Még nincs egy éve ugyan, de nagyon sok idő eltelt azóta, hogy a RozsdaTV ötlete egy szerencsétlen véletlen folytán megszületett a fejünkben. Akkor ugyan elkészítettünk egy órányi anyagot a három autóról, de mint utólag kiderült, ez túlságosan kevésnek bizonyult. Próbálkoztunk plusz felvételek hozzáadásával, de csak tovább romlott a helyzet. Be kellett látni, fel kell adjuk. Azaz feladni mégsem, csak azt az akkori videót kell elfelejteni. Nagyon kár, hiszen ha marad még időnk a forgatásra, akkor egy igen ütős epizódot rakhattunk volna össze belőle. 

Később csatlakozott Dani, akivel végre belecsaptunk a lecsóba, elkezdődtek a felvételek. Már készen állt a film, amikor is az utolsó simítások, amikor már csak egy premieridőpontra és a megfelelő helyszínre vártunk. Ez most jött el, a KgstParty-n láttuk először egybe mi is a komplett anyagot.
Emlékeztek még a Magazin első számára? Kicsit csúnyácska volt, akadtak benne hibák, nehezen lehetett olvasni. De mi már akkor is nagyon nagy szeretettel készítettük nektek, ahogy tesszük ezt a videóval is. De azért nagyon reméljük elnyeri a tetszéseteket! Jó szórakozást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése