2010. július 31., szombat

Debrecen Cruise

A tavaszinál kevesebb ideig lett hirdetve az esemény, azonban így is sikerült ugyanannyian összegyűlnünk, mint az előző eseményen. A halszálkában sorakozó autókat az arra sétálók meg-meg bámulták, mi pedig először kis csoportokban, majd pedig egy nagyban beszélgettünk komolytalan és valamivel fontosabb dolgokról is.
A 22 autó közül formailag egy (na meg a 3 busz) igazán kilógott a sorból, de ez talán még nagyobb öröm volt számunkra, hiszen Pócsi Pisti barátunk Nyíregyházáról látogatta meg a félig-meddig spontán szerveződő kis krúzunkat (Köszönjük!). Ő is mesélt nekünk az általuk szervezett Kgst Partyról, így remélhetőleg minél több bogaras kedvet kap majd, hogy ott töltsék az augusztus 20.-ai hétvégét.
Már lemenőben volt a nap, amikor sorba álltunk az autókkal, és 'rendőri' felvezetéssel egy kis kört tettünk a városban, alaposan magunkra vonzva az emberek tekintetét. Végül a szemétkajás étteremben kötöttünk, annak nagy parkolója miatt, és maradtunk ott a külső padokon beszélgetve végül öten, egészen hajnali fél háromig. Ekkor az öt autóval még egy rövidet gurultunk, azután bizonyára mindenki aludni tért.
Az este talán egyik sikere, hogy kb. másfél óra 'szájtépés' után sikerült meggyőzni Gergőt, hogy ne adja el a buszát... A képeket (a krakkóiakkal és a kisköreiekkel együtt) hamarosan feltöltjük a vwdebrecen.hu-ra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése