2009. július 5., vasárnap

VI. Országos Szanazugi VW Bogártalálkozó


Eljött a VI. Szanazugban megrendezett VW Bogár találkozó ideje.
Debrecenből egyeztetések sorozatát követően csak én indultam Laci bácsival megmentve ezzel a Civisvárosiak becsületét.
Az idő tökéletes, az út sem volt hosszú, tehát minden adva volt, hogy egy jó találkozóra érkezzünk.
Az érkezést követően, regisztrálni a stílusosan elnevezett Bogár utcában lehetett.
Ezt követően szabad foglalkozás, ismerkedés, fürdőzés, a gyerekeknek póni ló lovaglás illetve helyszínben való gyönyörködés következett.
Majd megláttuk amint a Tsiga autója érkezik, mindenki egyszerre szólt a közelemben, hogy megjött Tsiga. Aztán a megállást követően egy kellemesebb látvány tárult a szemünk elé ugyanis nem a sokak által várt Laci hanem a lánya Kitty, és a barátja érkezett meg a találkozó legidősebb autójával az 1959-ben gyártott Pingvinnel.
Ezek után vetélkedők voltak mint például az erotikus Bogár mosás, pótkerék szlalom, és a találkozó Toldija lett megválasztva.
Délután 16 órakor eljött a mindenki által nagyon várt Bogár&Busz felvonulás amely Szanazug-Gyula-Békéscsaba-Szanazug útvonalon volt tervezve, a vonulásról annyit, hogy tökéletesre sikerült a kivitelezése semmi fennakadás, semmi köztes forgalom szóval csúcs szuper volt.
Visszaérkezés követően Capoera bemutató, valamint a versenyszámok eredmény hirdetése következett, illetve a többi helyszínről megszokott tombola húzás.
Majd este vacsorafőzés kellemes beszélgetések, valamint hangulatot a Mercury és a sarkadi Blue'S Express adta mondhatnám szaggatta a húrokat.
Mi hajnali 2 órakor indultunk haza, azzal a jelmondattal megköszönve az egyik szervezőnek Bogaras Balunak az egésznapot, hogy jöVWőre VWeletek ugyan itt...
Képek a galériában lesznek elérhetőek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése