2009. június 20., szombat

Nyírbogár

A nálam régebbi, és többet látott bogarasok szerint, ennyi autó egyszerre, konvojban még soha se ment találkozóra a városból. Talán a cél közelsége miatt volt, vagy azért, mert beindult valamiféle VW-s élet a városban, ezt nem az én tisztem eldönteni.

Szóval, 10 autós konvojjal érkeztünk meg Sóstóra az V. Nyíregyházi nemzetközi bogaras találkozóra, ahol akkor még a félig üres terület várt minket. Mire kényelmesen elhelyezkedtünk, begyűltek a többiek is, majd megkezdődött a találkozó.

Bemutatkozott egy Ausztriából frissen hozott '58-as Karmann Ghia, Toma nemrég talált Typ3-asa, és Erdélyből/Romániából is egyre igényesebben elkészített autók érkeztek, többek között a találkozó legszebbje egy '57-es oválablakos.

Egyszerű, de mulatságos versenyek sora zajlott (Dzsanni az előkelő 3. helyen végzett pótkerékgurításban), majd egy eléggé akadozó, rendőrfelvezetés nélküli felvonuláson vehettünk részt. Az időjárás, csakúgy, mint Tökölön, itt se kedvezett, de nem okozott künönösebb törést az életünkben. Hazafele már kicsit megcsappant a létszám, de még így is igen mutatós volt a 6 autó egymás mögött.
Képek a szokásos helyen: vwdebrecen.hu galériája!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése