2012. február 23., csütörtök

Under construction

Ha már egyszer úgy hozta a sors, hogy belecsöppentünk ebbe a végeláthatatlan, médiának nevezett történetbe, miért ne kóstolnánk bele minden irányból, és miért ne próbáljunk ki minél több mindent? Valahogy ez volt a felvetés még valamikor a nyár folyamán. 

Mivel már önjelölt újságíróként elkezdtük bontogatni a szárnyainkat, így úgy döntöttünk, jöhet a következő lépcsőfok. Sikerült szereznünk egy üres rádió stúdiót, ahol kedvünkre garázdálkodhattunk. Hál' Istennek elmeorvosi vizsgálatot egyikünktől sem kértek, így nyugodtan beülhettünk a mikrofonok mögé, ahol egyelőre még nem szabadult el a pokol, hiszen még szoknunk kell egy kicsit a légkört. De azért a vájtfülűek már érezhetik a felszín alatt fortyogó, kitörni készülő láva lüktetését.



Illetve érezhetik majd, ha hétfőn közkinccsé tesszük a neten.

Egyelőre átestünk a tűzkeresztségen. A végére még Binci is megtalálta a hangját. Aztán a félkész anyaggal bevettük magunkat a szerkesztőségbe, ahol hozzáláttunk az utómunkázáshoz. Míg Gyurival a hangot kevertük, Binci felcsapott DJ-nek, és elkezdte gyártani a szignálokat, az intrót, az outrót és a gumizenét, ami amúgy egész jól sikerült. 



De erről hétfőn ti is megbizonyosodhattok majd. Mi pedig azon leszünk, hogy minél jobb, minél szórakoztatóbb tartalmat csináljunk nektek hétről hétre.

3 megjegyzés:

  1. hajrá :) vagyis ha segítséget elfogadtok... Szívesen vállalok részt :)

    VálaszTörlés
  2. Piroska szörp Kiráááály!:)

    VálaszTörlés
  3. Hajrá! Kíváncsi vagyok rá! :)

    Sidaries

    VálaszTörlés